|  Logga in
 
Köp & Sälj
 


Välkommen till GWCS Annonsmarknad Köp & Sälj! Lathund för Sälj & Köp

Här kan du lägga upp din annons på din GoldWing, tillbehör eller annat roligt. Det är helt OK att lägga upp andra hojar också..

Bilder till annonserna.  ---  OBS!  ---  För stora bilder kan bli problem att lägga upp!
Dagens kameror, smartphones och surfplattor ger väldigt stora bilder i MB räknat. Du behöver inte speciellt högupplösta bilder för att det ska bli bra.
Minska storleken på bilderna till mindre än 1680 pixlar eller max 1 MB.

Börja med att läsa igenom Lathunden som ger dig kortfattade instruktioner om hur du lägger upp en annons.

Klicka på "Post New Listing" i höger kolumn och välj sedan rätt rubrik för din annons.
Alla annonser läggs ut direkt och du får ett lösenord som du kan använda sedan om du vill ändra i eller ta bort  annonsen.
Annonserna ligger kvar i 90 dagar om du inte själv tar bort annonsen innan dess.

Hör av dig om Du vill förlänga din annons, har förslag eller önskar annan hjälp med annonssidan.

//Webmaster

Klicka på bilden eller hämta Lathunden som pdf

 Skriv ut   
GWCS Annonsmarknad
< Back to Previous Page
Annonsobjekt 
Objekt ID: 941
Titel: Goldwing med sidovagn
Annonstext: Motorcykeln är -99 10770 mil och sidovagnen är en Hannigan Astro 2+2 -09, till detta hör en tältvagn typ MC-camp. Sidovagnen är godkänd för 2 personer (2 halvstora barn eller 1 vuxen + 1 barn). Den är försedd med intercom/musik från MC och säkerhetsbälte. Sidovagnen har hydraul-bromsar via MC. Kamremmar på MC ej bytta övrigt är den fullt servad. MC drag är godkänt för 215 kg, tältvagnen fullt lastad väger ca 180 kg. Totallängd med släp ca 4,9 meter, bredd 2,00. Progressiva fjädrar i framgaffeln. Tältvagnen har ett kompressordrivet kylskåp med frysfack som drivs med batteri och laddas automatiskt via MC. Batteriet och kompressorn är monterat i botten på tältvagnen, kylskåpet på dragstången. Drift via batteri ca 4 - 5 dagar utan extern laddning. MC och sidovagn är måttligt upptända. Sidovagnen har ett stort lastutrymme, ca 150 liter samt hög komfort, tak-kåpan är avtagbar när det är varmt, vagnen kan höjas/sänkas från MC beroende på vägens lutning. Tältvagnen har en sovkupé med en 140 bred och 10 cm hög madrass, det finns utrymme vid fotänden för tex ombyte och stort förtält med plats för minst 6 personer. Vill man så kan man hissa upp hela framsidan och/eller en sida på förtältet. Bra ventilation i hela tältvagnen. I locket på släpet finns det plats för täcken och kuddar (glöm sovsäck!!!!) Ett fantastiskt ekipage som väcker uppmärksamhet vart man än åker eftersom sidovagnen är den enda som finns i Europa. 2 vilstolar och bord ingår samt en hel del andra tillbehör om så önskas, tex grill, gasolkök osv. Perfekt för en liten familj. Den som köper detta kit kommer att få en känsla av total avkoppling vad gäller campinglivet. Ett självständigt boende med många möjligheter.
Pris ( Kr): 180000
Bild:
POK Frakt kan ordnas Nyskick
BVS Ny Garanti
Fraktfritt
Annonsen skapad: 2019-04-02 06:58:11
Kontakt information
Namn: Nicke Jehrén
E-post: nickejehren@gmail.com
Kontaktuppgifter: Ring eller skicka ett mail så berättar jag mer. 0733-840630, nickejehren@gmail.com


 Skriv ut   
Användarvillkor  |  Personliga Uppgifter
GWCS  |  Distrikten  |  Träffkalender  |  Klubbshopen  |  Guldklimpen  |  Galleri  |  Köp & Sälj  |  Gästbok  |  Medlemskap  |  Frågor & Svar
© Copyright 2018 - Gold Wing Club Sweden