|  Logga in
 
GWCS » Styrelse & funktionärer » Övriga funktionärer
 
 Skriv ut   
Övriga funktionärer i GWCS

 

Medlemsansvarig
Håkan Johansson
Skåne
 

Jag heter Håkan Johansson och bor i Skåne.

Född 1949 och uppväxt i Ljusne vid kusten i Hälsingland. jag har ca 40 år arbetat inom telecom men sadlade om och arbetar numera med lite allt möjligt. Vi flyttade -89 till Skåne, Skanör/Falsterbo, och har bott här sedan dess. Via Kawasaki och Suzuki fastnade vi för ca 10 år sedan vid en 1500 men har numera uppdaterat till en 1800 och en camper. På bönpallen sitter min fru Ingegerd. Vi har två st barn och ett ökande antal barnbarn.

   

Vice medlemsansvarig
Jan-Evert Hagström
Gävleborg

 

Mitt namn är Jan-Evert Hagström.

Född februari 1949 i Hällesjö Jämtland. Är infoansvarig i GWCS. Är bosatt i Söderhamn Hälsingland sedan 1967. Har varit aktiv inom olika föreningar sedan 1977. Jag har eget företag sedan 1983 där jag började med video- och ljudproduktioner. På min fritid åker jag Winge tillsammans med hustru samt vänner på olika mc-turer inom eller utomlands.

Jag och min hustru dansar squaredans sedan flera år tillbaka vilket är en bra och trevlig form av dans. Vi har två stycken barn som har blivit vuxna. Har två stycken barnbarn som är vad man skulle säga ” grädden på moset”.

   
Regler & bestämmelser
Max Kalliga
Stockholm
 
   
   
Klubbshopen
Hans Törnbrand
Stockholm
 

Maila klubbshopen eller gå in på webshopen för beställningar och frågor.
   
   
Materialförvaltare
Jan-Erik Nilsson
Kronoberg
 
Jag heter Jan-Erik, men är kanske mera känd som Janne Skruva.

Började åka tvåhjuligt 1970 och Wingeåkare sedan 1975. Var med och bildade GWC Kronoberg och var dess första ordförande. Nu är jag den som håller i GWCS träffmaterial.

   
Avtalstecknare och
Träffkoordinator
Sören Halvarsson
Falun
 

 

Jag heter Sören Halvarsson och jag bor i en liten by som heter Stråtenbo som ligger mellan Falun och Borlänge efter väg 293, där jag bor med min fru Ann även hon medlem i GWCS. Vi har två vuxna barn samt barnbarn. Har arbetat som reparatör i SSAB samt bedrivit egen bilverkstad.

Mitt stora intresse är bilar, hundar, jakt och motorcyklar. Sedan 2007 åker jag en Honda GoldWing. Intresset  för motorcyklar kom i unga år då jag köpte min första Silverpil 175 kubik, därefter har jag haft några Custom hojar. Jag har även haft stort intresse för bilar och rally där jag utövat några år, som höjdpunkten på det körde jag 3 svenska rallyn.

   
Webmaster
Vakant
 

GWCS saknar sedan hösten 2015 en ansvarig Webmaster

Att Webben ändå fungerar så pass bra beror på två medlemmars insatser. Som (o)frivillig Webbredaktör sköter Olof Lööf om publiceringar och underhåll av GWCS hemsidan .

GWCS tidigare Webmaster Jonas Eliasson fortsätter att vara engagerad i GWCS medlemsregister där han hjälpt till att bygga upp medlemsregistret för att göra arbetet mer effektivt och lättare för medlemsansvarig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv ut   
Användarvillkor  |  Personliga Uppgifter
GWCS  |  Distrikten  |  Träffkalender  |  Klubbshop  |  Klimpen  |  Galleri  |  Köp & Sälj  |  Gästbok  |  Frågor & Svar  |  Länkar
© Copyright 2017 - Gold Wing Club Sweden