|  Logga in
 
GWCS » Styrelse & funktionärer » Revisorer
 
 Skriv ut   
Revisorer i GWCS

 

Revisor
Kenneth Rinaldo
Kronoberg

 

Revisor sedan 2016

Jag heter Kenneth Rinaldo, är född 1947, så jag har uppnått pensionsåldern. Är Kronobergare och bor i Braås.
Blev först Revisorsuppleant, men hamnade på denna posten 2016.

Jag är även kassör i Kronobergsföreningen och aktiv i flera föreningar. När jag vill sluta säger dom alltid, ja men nu har du tid! Jag brinner för föreningslivet. Tycker fortfarande det är up to date.

   

Revisor
Ann-Louise Lindström
Kronoberg

 
 

Revisor vald 2017

Mitt namn är Ann-Louise Lindström, jag är 58 år och bor i Växjö.
Sambo med Benny Edmundsson. Vi har varit medlemmar i GWCS sedan 1999 då vi köpte den första vingen. Idag kör jag själv en Indian Scout, förutom när vi ska ut på långturer, då blir det bönpallen för min del.

Jag är auktoriserad redovisningskonsult till yrket och jobbar som ekonomichef på ett företag som tillhandahåller tjänster inom fastighetsförvaltning och ekonomiservice i Växjö. Där ansvarar jag för redovisningen för ca 60 företag av olika karaktärer. Allt från lite större bolag till små föreningar. Mina arbetsuppgifter omfattar allt från personalansvar till bokslut och årsredovisningar.

Jag är väl införstådd med bokföringslagen och lagen om ekonomiska föreningar.

Ann-Louise Lindström

   
Revisorsuppleant
Sonja Lindwall
Kronoberg
 

Revisorsuppleant vald 2017

Hej!

Mitt namn är Sonja Lindvall, jag är 22 år och kommer ifrån Småland. Jag studerade Ekonomiprogrammet på ProCivitas Privata Gymnasium i Växjö och tog min studentexamen 2014. Jag är sedan dess också en Diplomerad Gymnasieekonom. Efter det så studerade jag Civilekonomprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö men efter ett år valde jag att avsluta mina studier och började istället jobba som Lärarvikarie för Växjö kommun. Detta på grund av att jag kände att läraryrket kändes rätt för mig.

Just nu arbetar jag som AuPair med en familj i USA. Jag tar hand om familjens två barn och jag bor tillsammans med dem. Jag har nu bott här sedan mars 2016 och kommer att flytta tillbaka till Sverige i april 2017. Jag kommer att söka in till Grundlärarprogrammet för åk 4-6 på Linnéuniversitetet och hoppas att börja studera till hösten.

En del av er känner nog igen mig som den Engelsktalande värden för vår Internationella träff i Kosta 2015. Det var mycket jobb men det var mycket roligt och en bra träff tycker jag. Jag missade dock 2016 års träff då jag bor i USA men hoppas på att det blir att åka på några träffar 2017. Jag har åkt GoldWing sedan jag var nio år gammal men har ej körkort för motorcykel ännu. Det har blivit en hel del träffar, både nationella och internationella, där jag fått vänner från Sverige och utomlands.


Jag är en glad och positiv tjej som vill göra mitt bästa i allt jag tar på mig.

Med Vänliga Hälsningar,
Sonja Lindvall

GWCS medlem #1505

 

 Skriv ut   
Användarvillkor  |  Personliga Uppgifter
GWCS  |  Distrikten  |  Träffkalender  |  Klubbshopen  |  Guldklimpen  |  Galleri  |  Köp & Sälj  |  Gästbok  |  Medlemskap  |  Frågor & Svar
© Copyright 2018 - Gold Wing Club Sweden