|  Logga in
 
GWCS » Styrelse & funktionärer
 
  
Announcements
 Skriv ut   
Styrelsen i GWCS

 


Styrelsen i GWCS 2018

Ordförande
Carina Hemmingsson
Jemtwingarna

 

Carina Hemmingsson ny ordförande 2018

Jag flyttade till Jämtland som 15-åring. Bor geografiskt sätt mellan Östersund och Åre i byn Semlan med maken Janne. Har tre vuxna pojkar och är ”farmor” till fyra hundar. Arbetar inom Region Jämtland Härjedalen, och i makens företag med redovisning sedan många år samt i en av sönernas företag.

Vi blev Goldwingägare år 2006 till en GL1800 och medlemmar i GWCS år 2007 där vi tillhör distriktet, Jemtwingarna. Janne är min privata chaufför, och kör mig till våra resmål blandat med mc träffar och med egna resmål inom Sverige och Europa. Oftast kör vi själva men ibland slår vi följe med andra. Förutom mc åkning och familjen är Lions Club International MD 101 Sverige med olika förtroendeuppdrag mitt stora engagemang.

Att jag nu får förtroendet att ingå i GWCS styrelsen år 2015 är med glädje, ansvar och med förhoppning att kunna bidra till att, förvalta, utveckla klubben med fokus på bl.a. de ”fyra S” tillsammans med er medlemmar.

   
Sekreterare
Bosse Kardeby
Stockholm
 
 

Bosse Kardeby.

Åker en 1800.
Familj: Min underbara fru Ann-Sofie samt två fullvuxna pojkar.
Kör bärgningsbil i yrket ett ständigt spännande jobb.
Fritiden: Tokig i det mesta men har sedan 1988 vikt min fritid till allt som har med Honda Gold Wing att göra, sedan 2000 har styrelsearbetet helhjärtat blivit delägare i denna fritid.
Övrigt: Ser alltid fram mot de träffar och arrangemang som anordnas där man träffar likasinnade vänner.

   
Kassör
Carita Nilsson
Skåne
 
 

Carita Nilsson

Ny kassör vid Föreningsstämman 2016

   

Ledamot / IR
Tomas Johansson
Skåne

 
 

Tomas Johansson ny IR 2018

Född 1951 i Göteborg, flyttade till Skåne 1973. Numera bor jag på Råå, söder om Helsingborg. Har kört lastbil i Europa, ca 33 år, så jag känner kontinenten ganska väl.

Min första motorcykel, BMW R60, köpte jag vid 18-års ålder, och körde till Nice i Frankrike. Har också hunnit med. BMW R69, CBR 750 och VTX 1800 innan jag 2007 köpte min första Goldwing 1800. 2015 bytte jag till en 2012:a som jag fortfarande har kvar. Kör mest ute i Europa, det brukar bli två eller tre långa resor varje år. Har ni frågor om körning i Europa så hör gärna av er.

Ha det gott så syns vi!

 

 

Ledamot/Träffkordinator

Södermanland

 
 

 Mats Larsson, ledamot-2018

Jag är uppväxt i Luleå men Sörmlänning sedan 1978. Jag bor vid Mälaren i Stallarholmen,12 km utanför Strängnäs.

1981 köpte jag min första mc, en splittrans ny röd/vitHonda CB 900 F2 Bol dór. Jag hade inte körkort för mc då, men det var kärlek vid första ögonkastet så jag slog till och köpte den direkt för 28 900 kronor. 1985 bytte jag tillen GW 1100 Aspencade-83 och gick med i GWCS. Den sålde jag 1992 då vi fick vårt tredje och fjärde barn, våra tvillingar, och däremot behövde byta bil till en med flera sittplatser. I och med det lämnade jag ochså GWCS. I början av 2005 hittade jag den GW jag har även idag,en blå GW 1500 SE-00 och återfallet var ett faktum. Givetvis så anslöt jag då på nytt till GWCS. Jag åker gärna på långresor under min sommarsemester och försöker då planera in några internationella träffar.

   
Ledamot och Medlemsansvarig
Håkan Johansson
Skåne
 
Håkan Johansson

Född 1949 och uppväxt i Ljusne vid kusten i Hälsingland. jag har ca 40 år arbetat inom telecom men sadlade om och arbetar numera med lite allt möjligt. Vi flyttade -89 till Skåne, Skanör/Falsterbo, och har bott här sedan dess.

Via Kawasaki och Suzuki fastnade vi för ca 10 år sedan vid en 1500 men har numera uppdaterat till en 1800 och en camper. På bönpallen sitter min fru Ingegerd. Vi har två st barn och ett ökande antal barnbarn


 
Suppleant  
   
   
Suppleant
 
   

 

 Skriv ut   
Användarvillkor  |  Personliga Uppgifter
GWCS  |  Distrikten  |  Träffkalender  |  Klubbshopen  |  Guldklimpen  |  Galleri  |  Köp & Sälj  |  Gästbok  |  Medlemskap  |  Frågor & Svar
© Copyright 2018 - Gold Wing Club Sweden