GoldWing Club Sweden

For more information about Treffen – Click here or on the program sheet above or use qr – code.

För mer information om träffen – Klicka här eller på programbladet ovan eller använd qr – koden

 

Sidan uppdaterad 2024-07-23

 

GoldWing Club Sweden

Välkommen till oss

GoldWing Club Sweden är en intresse- och märkesklubb för ägare och intresserade av Honda GoldWing motorcyklar. Klubben bildades 1981 och har rikstäckande verksamhet med ca 900 medlemmar.

GoldWing Club Sweden, eller Guldwingeklubben, är en på demokratisk grund byggd ideell sammanslutning, som har till uppgift att tillvarata och främja medlemmarnas intresse i egenskap av ägare eller intresserade av Honda GoldWing motorcyklar. GoldWing Club Sweden drivs utan enskilt vinstintresse och är partipolitiskt och religiöst obunden. GoldWing Club Sweden verksamhet leds av en vald styrelse i enlighet med stadgarna och av GoldWing Club Sweden högsta beslutande organ, föreningsstämman, uppdragna riktlinjer och fattade beslut. Val till styrelse och övriga förtroendeposter sker på föreningsstämman, vilken hålls första kvartalet varje år. Läs vidare om GoldWing Club Sweden

En klubb till för att träffas

Att vara medlem i GoldWing Club Sweden handlar mycket om att träffas och umgås med andra som åker och gillar Honda GoldWing.

Lokala träffar

Varje år anordnas mängder med träffar runt om i landet. Träffar som de lokala distrikten anordnar och det enbart för att vi ska få träffas, äta gott och bara ha trevligt i sällskap med andra som känner likadant för GoldWing.

Nationell och internationell träff

Varje år anordnas även två större träffar, en nationell träff och en internationell träff. Den nationella träffen drar besökare från hela landet och den internationella träffen drar besökare även från andra länder.

Träffar utomlands

Det finns Goldwingklubbar också i många andra länder och även där anordnas det många träffar och det är många klubbmedlemmar som åker från Sverige på träffar runt om i Europa.

 

Samhörighet

Synlighet

Samvaro

Säkerhet

Inbjudan till Internationella träffen 2024

Miniträffar och övriga aktiviteter 2024

Bildspel från Miniträffen 25-27/8 2023 på Saxnäs, Öland. Foto:  Björn Göthe 

Bildspel från Internationella Träffen 3-6/8 Vilsta Eskilstuna 2023

 

Ett YouTube klipp från Polska Goldwing träffen i Wroclaw 2023

Långfärdstrofén 2024

Vad är då detta? Jo, en tävling för dig som är ute och åker runt i vårt avlånga land och ute i Europa. Du kan då passa på att fotografera ortens stadens namn på de platserna du besöker som då har någon av årets bokstäver i början av sitt namn. Fullständiga regler finns i menyn, se fliken Långfärdstrofén där finns även en mall för ändamålets som kan skrivas ut och fyllas i. Bokstäverna som är aktuella i år är TÅNGA HED  Långfärdstrofén håller på till 31 december 2024.

Distrikt Super Tour Award, DSTA

Vad är detta för något?

Jo, nåt nytt för er som inte alltid har möjlighet att köra STA, (Super Tour Award, GWEF) eller för er som föredrar miniträffar.
Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina och trevliga miniträffar, dessutom får man möjlighet att rösta fram bästa miniträff.

Tryck på blåa knappen för att komma till shopen

Lite axplock av träffar utomlands 2024

Vi vill ha material till hemsidan!

 På GoldWing Club Swedens hemsida kan varje distrikt på sin egen distriktssida lägga upp bilder och berättelser,
samt även information om vad som händer eller har hänt i distriktet.
Vill ni ha fler sidor eller ett bildgalleri så hör av er till undertecknad så hjälps vi åt med det.

Distrikten kan ha en egen blogg!

Det finns en bloggfunktion som man kan lägga upp på distriktens egna sidor. Än så länge används funktionen på Jönköpings, Upplands,
Skånes, Södermanland och Älvsborgs sidor och heter ”DO har ordet”.

Det är en smidig blogg för distriktens DO där information kan ges till distriktets medlemmar.

.

Vänligen
Janne Gunnarsson