MEDLEMSINFORMATION

 

Har du frågor om nytt eller befintligt medlemskap eller inte hittar svaren på denna sida? Kontakta vår medlemsansvarige Angelo Henriksen Mejla Angelo.
Vill du bli medlem i GoldWing Club Sweden, (klicka här). Efter din anmälan om medlemskap kommer ett svarsmeddelande att skickas till den e-postadress du har angivit, med anvisning om hur betalningen ska utföras. Var snäll och kontrollera även skräpposten då det kan hända att svaret hamnar där, och då kan processen bli fördröjd.

 

PERSONUPPGIFTER

Genom att du blir medlem godkänner du samtidigt att GoldWing Club Sweden lagrar dina uppgifter enligt GDPR och även att GoldWing Club Sweden kan komma att skicka information till dig på den e-postadress som du angett. GoldWing Club Sweden kommer aldrig att lämna ut din e-postadress till andra eller använda den i annat syfte än att informera om klubbens verksamhet.

 

VILL DU ÄNDRA DINA UPPGIFTER I MEDLEMSREGISTRET?

(Klicka här) så kan du logga in med dina medlemsuppgifter och ändra din e-postadress, adress, telefonnummer. Om du inte kan eller om du behöver hjälp, kan du be din medlemsansvarig i distriktet om hjälp, eller mejla medlemsansvarig och uppge ditt medlemsnummer, samt uppgifter du vill ändra, så hjälper vi dig.

 

GILTIGHETSTID

Medlemsavgiften som fastställs av GoldWing Club Sweden föreningsstämma gäller kalenderår fr.o.m. 1 januari t.o.m. 31 december.

Vid nyteckning av medlemskap efter 15 september, gäller detta även för nästkommande år.

 

ÅRSAVGIFT

Medlemsavgiften i GoldWing Club Sweden är tills vidare 200 kr utan tidning och 400 kr med tidning.
Tidningen utkommer 1–4 gånger om året antingen som tryckt tidning eller i digital form.
 Alla medlemmar får ett medlemskort från GoldWing Club Sweden.
 Ägaren till en Honda Goldwing motorcykel får, som bonus, även ett medlemskap inklusive ett medlemskort i GWEF, vilket ger rabatter till internationella träffar i Europa arrangerade i GWEF:s regi.

 

BETALNINGSMOTTAGARE

Avgiften betalas med Swish eller kontokort i samband med nyregistrering och 
förnyelse. Vid förnyelse (redan medlem) sker betalning via din profil.

 

VILKA UPPGIFTER BEHÖVER VI?

Enligt GoldWing Club Sweden stadgar skall namn, adress, födelsedata, telefonnummer och e-postadress alltid uppges av ny medlem. Medlem ska även välja distrikts-tillhörighet ( oftast län ) som passar, se förslag på hemsidan under ”distrikt i menyn på gwcs.se.  Det behöver inte vara samma distrikt som du bor i, du kan själv välja, tänk på att några distrikt är vilande och då kan man ansluta sig till granndistriktet.

 

HAR DU FRÅGOR?

När du som ny medlem betalat medlemsavgiften får du efter ca 2-4 veckor en bekräftelse från GoldWing Club Sweden gällande ditt medlemskap. Är någon av de uppgifter vi registrerat på dig felaktig eller om någon uppgift saknas, måste du meddela medlemsansvarig detta inom en vecka efter du fått bekräftelsen. Det är mycket viktigt för att medlemsansvarig ska kunna registrera dig som medlem och för att ditt medlemskort ska bli korrekt. Dröjer det längre än 4 veckor innan du får bekräftelsen, vilket det kan göra under semestertider, kontakta då medlemsansvarig för att kontrollera din inbetalning. Du kan även e-posta eller ringa medlemsansvarig om du har några frågor gällande medlemskapet,
e-postadress och tel.nr. finns på hemsidan gwcs.se /kontakta förtroendevalda/ 

FÖRNYAT MEDLEMSKAP

Inbetalningskort för förnyat medlemskap i GoldWing Club Sweden kommer inte längre att skickas ut. Du får i stället ett mejl när det är dags att logga in i din medlemsprofil för att förnya medlemskapet. Du kontrollerar samtidigt att alla dina uppgifter är korrekta. Detta mejl kommer att skickas ut i god tid, och avgiften skall vara betald senast den 30 november. Om du inte erhåller något mejl före den 15 november, v.g. kontakta din medlemsansvarig i distriktet. Kontrollera ännu en gång att du har rätt e-postadress i din profil. Det är du som medlem som ansvarar för att förnya ditt medlemskap genom att betala in medlemsavgiften via din profil.

 

ÅTERBETALNING AV MEDLEMSAVGIFT

Om du under pågående kalenderår av någon anledning vill avsluta ditt medlemskap i GoldWing Club Sweden återbetalas inte medlemsavgiften. Medlemskapet avslutas automatiskt om ingen medlemsavgift inkommit senast 30 november. Skicka gärna ett mejl till medlemsansvarig med information om du önskar säga upp ditt medlemskap.