Välkommen till Sörmlandswingarna

 

Distrikt Södermanland
Södermanlands län ligger i östra Svealand och har cirka 300 000 invånare fördelat på den totala ytan av drygt 6 000 kvadratkilometer. De största städerna och kommunerna är i fallande ordning Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs och Katrineholm. Residensstaden är Nyköping.

Gold Wing Club, distrikt Södermanland, har ett 50-tal medlemmar, varav ungefär hälften tillhör de mer aktiva som deltar i möten och gemensamma aktiviteter. Distriktet har arrangerat Sveriges internationella Gold Wing träff 2011 och 2019 på Vilsta Sporthotell & Camping i Eskilstuna och vi arrangerar sedan några år tillbaka en miniträff varje vår på Herrfallets Camping vid Hjälmaren nära Arboga. Därutöver arrangerar vi internt för distriktets medlemmar gemensamma helg- och vardagskörningar samt under vinterhalvåret andra gemensamma aktiviteter, exempelvis bowling.
Varmt välkommen som ny medlem till vår gemenskap!

Nu finns det nya klubbflaggor till försäljning i ett tunnare luftgenomsläppligt material. Flaggan har måtten ca 145 x 230 mm och passar utmärkt på USA-flaggstång. Behöver du knytsnöre så är det enkelt att sy dit ett sådant i kanalen. Pris 150 kr. Vi har nu fått ett Swish-konto för distriktet. Vänligen betala in 150 kr / mottagen flagga till 1234040580 Flaggorna finns hos do Mats Larsson