Välkommen till Jönköping

Jönköpings län är ett av 24 distrikt inom Gold Wing Club Sweden. Distriktet omfattar hela Jönköpings län. Vi inbjuder till turer till olika mysiga caféer. Vi genomför också vid en del av dessa s.k. månadsmöten någon typ av aktivitet (5-kamp). Vår strävan är att någon ur distriktsstyrelsen alltid närvarar vid dessa möten så att medlemmarna lätt kan nå oss med eventuella frågor och synpunkter. Har vi möte eller någon aktivitet så åk gärna på dessa så får vi träffas och ha trevligt.

Mikael Johnsson är utflyktssamordnare och han kommer att inbjuda er till att följa med på trevliga mc-turer. Men har ni andra förslag och vill föreslå ett utflyktsmål tveka då inte att kontakta Mikael så bjuder han in de övriga att följa med. Mikaels kontaktuppgifter: 0733-836606 eller

Du som inte är medlem i klubben än men känner att du skulle vilja vara med. Gå då in på startsidan gwcs.se och under snabblänkar kan du enkelt bli medlem om du följer anvisningarna. Det är inget att tveka på. Vi har kul tillsammans som du kanske förstår.

Vi vill gärna göra er uppmärksamma på att man behöver inte äga en guldvinge för att fortsätta eller bli medlem i klubben. Så ni som av olika anledningar har sålt eller ställt av er mc så vill vi gärna behålla den goda vänskap som har byggts upp genom åren. Det räcker med att det finns ett intresse för en goldwing så kan man vara medlem hos oss.

Styrelsen  Jönköpings län.