Välkommen till Värmland

Värmland är ett av 24 distrikt inom Goldwing Club Sweden. Distriktet omfattar hela Värmland.

Vårt härliga landskap, Värmland, är ett Sverige i miniatyr. Vi har ”havet” , Sveriges största insjö Vänern, i söder. Med klippor, sandstränder och skärgård. I norr har vi fjällvärld med flera stora skidanläggningar som Branäs, Hovfjället och Sunne Ski Center. Storstadspuls hittar man i Karlstad, vår huvudstad. Sveriges krogtätaste stad brukar man säga, men det är nog inte riktigt sant. Mycket skog och många sjöar finns för fritidsysselsättning. I Fryksdalen och Klarälvsdalen finns härliga MC vägar och mycket kultur och utflyktsmål att besöka. Konst, musik och hantverk finns i varje liten vrå av vårt landskap.

Vi i Värmlandswingarna är rätt så aktiva. Vi åker naturligtvis MC när det är vår sommar och höst. Säsongen brukar starta i Kristinehamn på långfredagen och pågå till oktober, då en del hugade åker på Rusk-träffen. På vintern ses vi en gång i månaden och fikar/lunchar tillsammans. Och många åker på träffar, stora som små och både in- och utrikes.

Du som har en Goldwing, tänker skaffa en Goldwing eller bara är intresserad av Goldwing; ta gärna kontakt med någon av oss och häng med när tillfälle ges. Vi är snälla, trevliga och tycker om att träffas och ha KUL!!

VARMT VÄLKOMMEN IN I GEMENSKAPEN