Aktuellt i distriktet

Välkommen till Värmland

Värmland är ett av 24 distrikt inom Goldwing Club Sweden. Distriktet omfattar hela Värmland.

Vårt härliga landskap, Värmland, är ett Sverige i miniatyr. Vi har ”havet” , Sveriges största insjö Vänern, i söder. Med klippor, sandstränder och skärgård. I norr har vi fjällvärld med flera stora skidanläggningar som Branäs, Hovfjället och Sunne Ski Center. Storstadspuls hittar man i Karlstad, vår huvudstad. Sveriges krogtätaste stad brukar man säga, men det är nog inte riktigt sant. Mycket skog och många sjöar finns för fritidsysselsättning. I Fryksdalen och Klarälvsdalen finns härliga MC vägar och mycket kultur och utflyktsmål att besöka. Konst, musik och hantverk finns i varje liten vrå av vårt landskap.

Vi i Värmlandswingarna är rätt så aktiva. Vi åker naturligtvis MC när det är vår sommar och höst. Säsongen brukar starta i Kristinehamn på långfredagen och pågå till oktober, då en del hugade åker på Rusk-träffen. På vintern ses vi en gång i månaden och fikar/lunchar tillsammans. Och många åker på träffar, stora som små och både in- och utrikes.

Du som har en Goldwing, tänker skaffa en Goldwing eller bara är intresserad av Goldwing; ta gärna kontakt med någon av oss och häng med när tillfälle ges. Vi är snälla, trevliga och tycker om att träffas och ha KUL!!

VARMT VÄLKOMMEN IN I GEMENSKAPEN

Du som tillhör ett vilande distrikt, tänk på att du kan ansluta dig till ett aktivt distrikt under tiden som ditt eget är vilande. Du kan själv ändra distriktstillhörigheten genom att logga in till medlemsregistret, ändra distrikt i rullningslisten och sedan klicka på Spara. Om du inte vill byta distrikt så tänk på att du ändå är varmt välkommen att delta i många av de aktiviteter som anordnas av exempelvis angränsande distrikt.

Vill du vara med och hjälpa till att göra distriktet levande/aktivt igen, tag kontakt med styrelsen.