Jönköping

Hej mina vänner!

Nu har vi avverkat den mörkaste tiden och tackar allra ödmjukast för det fina julbordet som vi lyckades åstadkomma åter igen. God mat trevligt sällskap och alltid så generösa Ingegerd o Otto med att erbjuda plats för maten o husrum för mig.
Nu sadlar vi om och går vidare i planeringen. Det närmar sig årsmötet som kommer att bli hos Leif o Kathryn i Sävsjö den 2 mars. Det ser jag verkligen fram emot. Det börjar kl.11.30 på Skepperstad Nedergård 3, 576 92 Sävsjö. Kathryn skulle koka ihop något gott till oss så det blir spännande. Klockan 13.30 åker vi sedan vidare till Kulturhuset Mejensjö Gatan 2, 576 35 Sävsjö för att spela vår sedvanliga bowling tur.

Hoppas att vi kan få ihop en vår träff på något café den 4 maj. Men det får vi snacka vidare om på årsmötet. Det var ju ganska lyckat förra året. Vi hade planer på att förlägga den någonstans runt Bankeryd. Men vi får se vad det blir i slutändan.

Emil träffen kommer även i år att anordnas. Och det blir helgen vecka 22 mellan den 31/5-2/6. Också något som vi måste planera lite mer omkring. Men det kommer garanterat att bli som förra året. Men hoppas att det kommer många besökare antingen med mc, husbil eller husvagn. Båt och flyg är nog lite kört att tro de kommer med (ha, ha, ha). Jag vill att vi ska ha det avslappnat men ändå med lite kul lekverksamhet på träffen. Gillar ju att få till lite aktiviteter också. Jag kommer att fixa lite lekar och Micke kommer att fixa en tur i den småländska naturen. Nyheten är att jag har även bjudit in ett gäng som kallar sig ”Vi som kör husvagn med MC” till träffen. Själv måste jag både fixa däck o service på min GW innan den är körduglig. Så det blir att attackera sonen till den uppgiften.

Do Månika