Pressmeddelande

PRESSMEDDELANDE 2021-03-07!

GWCS Medlemskap!

Vänder mig till Dig medlem som ännu inte betalat din medlemsavgift. Det är lätt att glömma hur viktig medlemsavgiften är för att hålla igång GWCS, och visst har jag viss förståelse på din avvaktan med betalning med tanke på det gångna året med Corona. Även om det är ett år med coronapandemin som vi inte kan råda över så kan inte klubben stanna upp!

Trots inställda träffar under 2020 så är det styrelsens och distriktens förhoppning att kunna genomföra aktiviteter i år såsom GWCS miniträffar, om vaccinationerna kommer i gång som tänkt, och att myndigheternas restriktioner ändras till det mer positiva hållet.

  • Årets höjdpunkt att fira GWCS 40 år med en jubileumsfest vid Nationella träffen, som bevakas av arrangör och styrelsen för att kunna genomföras. (om inte pandemin och myndigheternas restriktioner sätter stopp)
  • Ett jubileumsmärke har tagits fram av styrelsen som alla medlemmar får i samband med Nationella träffen i Jämtland. Är du inte på plats får du märket via ditt distrikt alt. klubbshopen.
  • Ett firande även på Internationella träffen i augusti kommer att ske även om det blir av mindre festligheter. (om inte pandemin och myndigheternas restriktioner sätter stopp)
  • Miniträffar
  • Din prenumeration av Guldklimpen
    • I Guldklimpen uppmärksammas även klubbens 40 åriga tid med extra utökade artiklar och återblickar som du kan läsa, visst vore det synd att missa detta tillfälle. (För dig som inte har medlemskap med tidning varför inte gradera upp sig i år och ta del av vad Guldklimpen kan ge)

Visst vore det synd att missa allt detta! Hoppas verkligen att du vill vara kvar i klubben, för DU behövs med dina insatser och ditt engagemang, träffas och umgås.
Tack för din uppmärksamhet och att du kvarstår som medlem i GWCS.
// Ordförande